Inte bara miljöbilar nu även miljöbåtar

Nu kommer den klimatvänliga båten, nedan ser ni världens första hybridbåt - med både el- och dieselmotor.

Hybridbilen är redan etablerad som ett modernt och bränslesnålt alternativ till den bensindrivna bilen. Men i semestertider är det många som lämnar bilen hemma för att ge sig ut på havet.

Nu lanserar den österrikiska båttillverkaren Frauscher världens första yacht med hybridmotor. I samarbete med Steyr Motors har Frauscher kombinerat fart – med klimatvänlighet.

Men den 5,6 meter långa hybridbåten är dock inte billig. Den kostar från cirka 900 000 SEK och uppåt. Vill man vara klimatvänlig på sjön i sommar finns det dock betydligt billigare och enklare sätt. Ett bra tips är att köra i låg fart.

HEJA SVERIGE IKVÄLL!!!!


KOMMENTARER

Postat av: Gulliis

Hejsan! Bloggen är jätte fin och imponerande! Jag skulle vilja ställa en fråga eftersom du verkar ha koll på det mesta med miljön. Nu är det så att jag letar efter olika projekt (tex minska co2, bidra till mindre utsläpp/bättre klimat) som har en viss koppling till bilbranschen, som Bil företaget då kan sponsra/bidra till med ett visst belopp. Finns det några projekt som du anser att man kan bidra till? Hoppas på ett svar! Tack på förhand//Gullis


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0